top of page

Digitális tachográf kiolvasása távoli letöltéssel

Nap mint nap kamionok milliói közlekednek bolygónk autópályáin és útjain, és szállítanak árukat a legkülönbözőbb távolságokra. A logisztikai ágazat a világ legtöbb részén erősen szabályozott, különösen Európában, ahol kötelező a digitális tachográf. Így ez egyben tökéletes alap a távoli tachográf adatletöltési és -felügyeleti megoldás megvalósításához.


EUTracker távoli tachográf kiolvasás a kényelmes és költséghatékony innovatív megoldás
EUTracker távoli tachográf kiolvasás a kényelmes és költséghatékony innovatív megoldás
KIHÍVÁS

A munkaidő és a pihenőidő megsértése gyakori probléma a logisztikai ágazatban. A logisztikai cégeket gyakran több száz vagy akár több ezer eurós pénzbírsággal sújtják ezekért a kihágásokért. Ezenkívül az európai piacokon a logisztikai cégeket meghatározott intézmények szabályozzák, amelyek megkövetelik, hogy havonta és a megfelelő formában küldjék be a digitális tachográfok adatait. A cégek általában úgy töltik le ezeket az adatokat, hogy fizikailag odamennek a járművekhez, és közvetlenül csatlakoznak a tachográfokhoz.


Lehet, hogy ez nem probléma, ha csak néhány teherautója van, de komoly gondot okoz, ha több százat kell kezelnie. Először is, ez időigényes. Másodszor, a letöltési folyamat néhány esetben bonyolult. Harmadszor, ez nem mindig lehetséges. Például az Ön irodája Budapesten van, és teherautóját három hónapra Spanyolországba küldik. Ebben a forgatókönyvben nem fogja tudni időben beszerezni a fájlokat. Szerencsére mi egy kényelmes és költséghatékony megoldással rendelkezünk az Ön számára!


MEGOLDÁS
Professzionális nyomkövető eszköz beépített távoli tachográf kiolvásási funkcióval
Professzionális nyomkövető eszköz beépített távoli tachográf kiolvásási funkcióval

Komplett megoldást kínálunk nem csak a digitális tachográf fájlok kezelésével járó problémák és fejfájások elkerülésére! A letöltött állományokat automatikusan megkaphatja e-mailben, vagy feltöltjük FTP tárhelyére, ezzel értékes időt, pénzt és erőforrásokat takarítva meg az Ön számára. Sőt, specialistáink nem csak a megfelelő időközönként kiolvassák a tachográf adatokat, de kiértékelést is végeznek. Szolgáltatásaikkal azon fuvarozó kis- és középvállalkozások rendelkezésére állnak, akik menetíró készülékekkel felszerelt járművekkel végzik munkájukat.


A tachográffal felszerelt járművek üzemeltetőinek, vezetőinek nehéz lépést tartani a jogszabályok folyamatos változásával, és csak a legfelkészültebbek tudnak megfelelni az ellenőrzések – ellenőrök változó és sokszor szeszélyes elvárásainak. Ez a megfelelés sokszor egy vállalkozás “életét” vagy “halálát” is jelentheti, hiszen ki ne hallott volna a nem ritkán többszázezres, vagy akár milliós bírságokról. 


Megoldásunk két cél elérését teszi lehetővé. Először is le kell töltenie a szükséges fájlokat a digitális tachográfokról, és időben benyújtani a hatóságoknak. Másodszor, mindig figyelemmel kísérheti a járművezetők tevékenységét, és értesítéseket kaphat, ha viselkedésük elfogadhatatlan, például ha túl sok órát töltenek az úton. Ezenkívül az EUTracker professzionális GPS nyomkövető segítségével minden egyéb adatot is lekérhet a teherautókról.


Az opcionális Tacho Front Panel Cable segítségével 12 V-os rendszerrel működő minibuszok adatai is olvashatók. Aktiválja az előlapi interfészt a tachográfon, csatlakoztassa a kábelt, és máris indulhat.


Távoli tachográf letöltö egység csatlakozási topológiája
Távoli tachográf letöltö egység csatlakozási topológiája
ELŐNYÖK

Könnyen kezelhető tachográf-jelentések – a megoldás segítségével órányi időt és erőfeszítést takaríthatnak meg, amikor kimennek, és közvetlenül a teherautó tachográfjaihoz csatlakoztatják letöltő egységüket.


Számos támogatott tachográf fájl – nem csak a szabványos DDD fájlkiterjesztést támogatjuk, hanem a spanyol TGD és a francia V1B / C1B fájlformátumokat is.


Hatékony flottakezelés – a jármű helyéről és a vezető tevékenységéről szóló valós idejű adatok biztosításával a nyomkövetőink optimalizált ütemezést és útvonaltervezést tesznek lehetővé, javítva a működési hatékonyságot.


Fokozott vezetői biztonság – a vezetési és pihenési idők ellenőrzése elősegíti a biztonságosabb vezetési gyakorlatot, csökkenti a fáradtsággal kapcsolatos eseményeket, és előtérbe helyezi a vezető jólétét.


Adatvezérelt döntéshozatal – a flotta teljesítményéről és a járművezetők viselkedéséről szóló részletes jelentésekhez való hozzáférés olyan adatvezérelt stratégiákat tesz lehetővé, amelyek a jobb eredmények érdekében ésszerűsítik a logisztikai műveleteket.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page